Luksus i hverdagen med maling af badekar

Luksus i hverdagen med maling af badekar

Skal badeværelset shines op – og overvejer du at skille dig af med det gamle, gulnede badekar? Så bør du tænke dig om en ekstra gang. Dit badekar kan nemlig være et stort aktiv for din bolig – ikke blot for dig selv, hvis du er spa-typen, men også i forbindelse med et salg af boligen.

Et intakt badekar er efterhånden blevet et særsyn i de danske badeværelser. Flere og flere vælger nemlig at fjerne det gamle badekar, og i stedet mure en bruseniche op. Dette kan der være mange grunde til. Ikke alle sætter pris på et lækkert, afslappende karbad, og vil derfor hellere spare pladsen. Mange mennesker er trætte af at glo på det slidte badekar, og har ikke råd til at skulle anskaffe et nyt, med alle de udgifter dette måtte føre med sig. Og så er det trods alt nemmere blot at skille sig af med badekarret.

Få det flotteste badekar med en ny emalje

I langt de fleste tilfælde er det dog ganske unødvendigt at skrotte badekarret. Er dette nemlig kun behæftet med overfladiske skader på den emalje, som beklæder karrets inderside, kan badekarret nemlig med stor sandsynlighed blive rigtig nydeligt igen. Og der er faktisk mange gode grunde til at restaurere det gamle badekar frem for at smide det ud.

For det første er det da rart at kunne nedsænke sit trætte legeme i et varmt karbad efter en lang og stressende dag. Og for det andet har mange boligkøbere badekar stående øverst på deres ønskeliste, når de er på boligjagt. I stedet for at smide barnet ud med badevandet – så at sige – bør du undersøge muligheden for at sætte badekarret i stand.

En dygtig badekarsmaler – som er en håndværker med speciale i restaurering af badekar – kan på få timer genskabe den smukke, skinnende emalje. Læs mere på https://ny-emalje.dk/emaljering-af-badekar/